Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR

ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR   1Lt  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
Views: 714 Κατασκευαστής: ΒΙΒΕΧΡΩΜ
Κωδικός Προϊόντος: 001VA1
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Το ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR είναι υψηλής ποιότητας διαφανές αδιάβροχο ακρυλικό αστάρι διαλύτη, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα για επιφάνειες που βάφονται με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα. Επιτυγχάνει το δέσιμο και τη σταθεροποίηση της επιφάνειας ενισχύοντας έτσι την καλύτερη πρόσφυση του τελικού χρώματος. Συνίσταται ιδιαίτερα για αστάρωμα επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα και ακρυλικά χρώματα, ανάγλυφα επιχρίσματα τσιμεντοχρώματα και στεγανωτικά. Είναι ιδανικό για νέες και παλαιές πορώδεις επιφάνειες όπως σοβάς, μπετόν, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι, επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας παλαιά χρώματα. Αδιαβροχοποιεί τις επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα αναπνέει. Υπερτερεί έναντι του λινελαίου γιατί στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν προκαλεί κιτρινίσματα στα τελικά χρώματα.

ΤΟ ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 1LT, 5LT & 15LT. 

Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Για τοίχους εφαρμόζετε ένα χέρι ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR αραιωμένο έως 100% με ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ της Vivechrom και για ταράτσες εφαρμόζετε ένα χέρι ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR αραιωμένο έως 20% με ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ της Vivechrom.  Προσέχουμε σε όλες τις εφαρμογές το ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR να δημιουργεί το κατάλληλο πάχος φιλ,, να μη σαρκώνει στην επιφάνεια αλλά και να μην εξαφανίζεται διεισδύοντας μόνο σε βάθος. Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά την εφαρμογή και το στέγνωμα. Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία από 10°C έως 35°C

 

m
Support Question
* Question:
Submit Question