Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

SMALTODUR ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΩΝ VECHRO

SMALTODUR  ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΤΣΩΝ  VECHRO ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
Views: 686 Κατασκευαστής: VECHRO
Κωδικός Προϊόντος: 007SMALTODUR
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΕ ΠΟΡΩΔΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΚΟΙ, ΣΟΒΑΔΕΣ, ΠΑΡΕΤΙΝΕΣ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΚΟΛΛΕΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΤΟΥΒΛΑ, ΤΟΙΧΟΥΣ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ.

ΤΟ ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΣΤΑΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΙΝΕΛΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  Η ΤΟΥ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΛΚΑΛΙΑ. ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 1LT, 5LT, 15LT

 

m
Support Question
* Question:
Submit Question