Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

BETONEX AQUA ΛΕΥΚΟ

BETONEX AQUA   0,75Lt   ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ
Views: 602 Κατασκευαστής: VERLINAC
Κωδικός Προϊόντος: 003BA075
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Το BETONEX AQUA είναι ακρυλικό τσιμεντόχρωμα νερού. Λόγω των εξαιρετικών αντοχών που παρουσιάζει στα αλκάλια του τσιμέντου συνιστάται ιδιαίτερα για τη βαφή και προστασία κάθε επιφάνειας τσιμέντου. Διακρίνεται για την απόδοση και τη μεγάλη καλυπτική του ικανότητα. Η λευκή απόχρωση προσφέρει υψηλή λευκότητα ενώ οι σύνθετες παρουσιάζουν μεγάλες αντοχές στην υπεριώδη ακτινοβολία και παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Στεγνώνει ταχύτατα και έχει πολύ χαμηλή οσμή. Απλώνει ομοιόμορφα, στρώνει εύκολα και παρουσιάζει μεγάλη απόδοση και καλυπτικότητα.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ 0.75 LT, 3 LT ΚΑΙ 10 LT ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ 0.75 LT ΚΑΙ 3 LT.

Προ της εφαρμογής απομακρύνονται σκόνες και σαθρά. Σε επιφάνειες σοβά, τσιμέντου, γυμνού μπετόν προηγείται εφαρμογή με το αστάρι διαλύτη PRIMEX A-1300 ή με το σιλικονούχο ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού PRIMEX ΜΙCRO για την επίτευξη άριστων συνθηκών πρόσφυσης και προστασίας. Πάνω σε υδροχρωματισμένη επιφάνεια προηγείται εφαρμογή ΜΟΝΟΧ. Το BETONEX AQUA εφαρμόζεται σε 2 διαστρώσεις. Μέθοδος βαφής: Ρολό, πινέλο, βούρτσα, πιστόλι airless. Διαλυτικό αραίωσης: Νερό. Ποσοστό αραίωσης: Αραιώνεται 5-15% κ.ό. [Ιξώδες εφαρμογής: 80±5 KU (ASTM D 562-05) και 1.3±0.3 Poise (ICI, ASTM D 4287-05/25°C)]. Τ

Ετικέτες: BETONEX, AQUA, 75Lt, ΛΕΥΚΟ, ΧΡΩΜΑ, VERLINAC
m
Support Question
* Question:
Submit Question