Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

NEOPAL RELIEF PAINT

NEOPAL RELIEF PAINT   5Kg ΧΡΩΜΑ
Views: 520 Κατασκευαστής: ΒΙΒΕΧΡΩΜ
Κωδικός Προϊόντος: 001ΠNR05
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Tο NEOPAL RELIEF είναι ανάγλυφο διακοσμητικό επίχρισμα μεγάλης αντοχής, εξωτερικής και εσωτερικής χρήσης. Είναι κατάλληλο για όλες τις νέες και παλαιές επιφάνειες όπως σοβάς, μπετόν, ξύλο, νοβοπάν. Έχει ισχυρή πρόσφυση και εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών σχεδίων με την χρησιμοποίηση ειδικών ρολών, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις μικροατέλειες της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζεται.

TΟ NEOPAL RELIEF ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 5KG ΚΑΙ 15 KG.

Εφαρμόστε χωρίς αραίωση και αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εάν χρειαστεί αραιώστε έως 15% με καθαρό νερό. Αμέσως μετά κυλινδράρετε με ειδικό ρολό, για την δημιουργία του επιθυμητού ανάγλυφου σχήματος και μεγέθους «μπιμπικιού». Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά την εφαρμογή και το στέγνωμα. Το χρώμα εφαρμόζεται και αφήνεται να στεγνώσει σε θερμοκρασία από 10ο C έως 35o C.

 

m
Support Question
* Question:
Submit Question