Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

VIVECRYL ELASTIC

VIVECRYL ELASTIC   3Lt ΧΡΩΜΑ
Views: 820 Κατασκευαστής: VERLINAC
Κωδικός Προϊόντος: 001VE03
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

ΤΟ VIVECRYL ELASTIC ECO ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ & ΧΡΩΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΡΩΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ -20°C ΕΩΣ 80°C.
ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΑ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΑΤ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
TO VIVECRYL ELASTIC ECO ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΨΥΧΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (SR), ΥΨΗΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ (Ε) ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ (SRI).

ΑΣΤΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ, VIVECRYL PRIMER. ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΜΕ 5-10% ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ 2 ΧΕΡΙΑ VIVECRYL ELASTIC ECO ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

∆ΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ VIVECHROM ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 3LT & 10LT.

Ετικέτες: VIVECRYL, ELASTIC, 3Lt, ΧΡΩΜΑ, VERLINAC
m
Support Question
* Question:
Submit Question