Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

VIVECRYL SILICONE

VIVECRYL SILICONE   3Lt ΧΡΩΜΑ
Views: 803 Κατασκευαστής: ΒΙΒΕΧΡΩΜ
Κωδικός Προϊόντος: 00VC03
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

ΤΟ VIVECRYL SILICONE ECO ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΒΟΥΝΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ), ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΠΝΟΗ ΤΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ∆ΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ.
ΤΟ VIVECRYL SILICONE ECO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.

ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΣΤΕΓΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΥΛΙΚΑ, ΣΚΟΝΕΣ, ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΑ. ΑΣΤΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΣΤΑΡΙ VIVEDUR ΔΙΑΛΥΤΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ VIVECRYL PRIMER.
ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ VIVECRYL SILICONE ECO.

ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΜΕ 5-10% ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ 2 ΧΕΡΙΑ VIVECRYL SILICONE ECO ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

∆ΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ VIVECHROM ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 3LT & 10LT.

 

m
Support Question
* Question:
Submit Question