Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

DUROCRET - DECO 25Kg

DUROCRET - DECO  25Kg  ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Views: 1321 Κατασκευαστής: ISOMAT
Κωδικός Προϊόντος: 036DDΛ25
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold

Διαθέσιμες Επιλογές


* ΧΡΩΜΑ :

Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Το DUROCRET-DECO είναι ένα προπαρασκευασμένο, ρητινούχο, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα, χωρίς διαβρωτικά συστατικά, για εξωτερική ή εσωτερική χρήση σε δάπεδα και τοίχους.

Παρέχει:  

  • Αντοχή σε τριβές.
  • Πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα.
  • Υδαταπωθητικότητα.
  •  Ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Κατατάσσεται ως επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου PCC R2, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-3.

Το DUROCRET-DECO χρησιμοποιείται εσωτερικά και εξωτερικά σε πλήθος εφαρμογών, όπως σε σκάλες, δάπεδα, τοίχους, για λόγους αισθητικής (π.χ. κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική), σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ., καθώς και για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες).

1. Προετοιμασία υποστρώματος:  Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκόνες, λάδια, σαθρά υλικά κλπ. Τυχόν ατέλειες όπως ρωγμές, κενά στο υπόστρωμα κλπ. πρέπει να επισκευάζονται με κατάλληλα υλικά. Πριν την εφαρμογή του DUROCRET-DECO σε απορροφητικές επιφάνειες, όπως τοιχοποιία, σκυρόδεμα, σοβά, γυψοσανίδες πρέπει να προηγείται αστάρωμα με το ακρυλικό αστάρι UNIPRIMER σε 1-2 στρώσεις, αναλόγως της απορροφητικότητας του υποστρώματος ή με τη ρητίνη ADIFLEX-B αραιωμένη 1:2 με νερό. Η επικάλυψη με DUROCRET-DECO ακολουθεί μετά από 2-3 ώρες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών και εφόσον το αστάρι έχει στεγνώσει εντελώς. Μη απορροφητικές επιφάνειες, όπως παλιές στρώσεις πλακιδίων ή μωσαϊκό, συνιστάται να ασταρωθούν με το αστάρι ISOMAT SUPERGRUND με προσθήκη 20% κ.β. τσιμέντου. Η επικάλυψη με DUROCRET-DECO ακολουθεί μετά από 24 ώρες και εφόσον το αστάρι έχει στεγνώσει εντελώς.

2. Εφαρμογή Το DUROCRET-DECO προστίθεται στο νερό υπό ανάδευση, μέχρι να επιτευχθεί ένα μίγμα με την επιθυμητή εργασιμότητα. Το υλικό εφαρμόζεται με οδοντωτή σπάτουλα των 10 mm. Στη «χτενισμένη» επιφάνεια του DUROCRET-DECO τοποθετείται υαλόπλεγμα ενίσχυσης βάρους 160 g/m2 , το οποίο στη συνέχεια εγκιβωτίζεται με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και δημιουργείται μία σχετικά λεία επιφάνεια. Μετά από 24 ώρες, η σκληρυμένη επιφάνεια του DUROCRET-DECO ασταρώνεται με τη ρητίνη ADIFLEX-B αραιωμένη 1:2 με νερό και όσο η ρητίνη είναι νωπή (fresh on fresh), εφαρμόζεται το DUROCRET-DECO ή το DUROCRET-DECO FINISH σε λεπτή στρώση 1-2 mm και σε οποιαδήποτε επιθυμητή απόχρωση για τη διαμόρφωση της τεχνοτροπίας της πατητής τσιμεντοκονίας. Σε περιπτώσεις όπου ο χώρος εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας θα υφίσταται μεγάλα φορτία ή δονήσεις, συνιστάται να προστίθεται στο μίγμα η ρητίνη ADIFLEX-B σε ποσότητα 1-2 kg ανά 25 kg DUROCRET-DECO.

m
Support Question
* Question:
Submit Question