Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ISOMAT MEGACRET 40 ΓΚΡΙ 25KG

MEGACRET KONIAMATA
Views: 840 Κατασκευαστής: ISOMAT
Κωδικός Προϊόντος: 036MEGA40
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ, ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΟ.

ΠΑΡΕΧΕΙ: 

ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ.

 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ.

 AΡΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.

 ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΥΔΑΤΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ.

 ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΟΓΚΟΥ.

 ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ CC R4, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 1504-3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ: 2032-CPR- 10.11.

ΤΟ MEGACRET-40 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ. EΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΡΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΕ ΔΑΠΕΔΑ, ΤΟΙΧΟΥΣ Η ΟΡΟΦΕΣ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ, ΛΙΠΗ Η ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MEGACRET-40, Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.

EΝΑ ΣΑΚΙ 25 KG MEGACRET-40 ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ 4,60 KG ΝΕΡΟ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΔΕΥΣΗ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ΣΦΙΚΤΗ ΜΑΖΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΡΑΠΑΝΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ Η ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΤΗΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΡΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 CM ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΩΣΗ. ΌΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ, Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΥΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΜΕ ΥΓΡΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΦΥΛΛΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ Η ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΙΑΒΡΟΧΗ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.

ΠΕΡΙΠΟΥ 17,5 KG/M2 /CM ΠΑΧΟΥΣ ΣΤΡΩΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 5KG, 25KG

Ετικέτες: MEGACRET, KONIAMATA, ISOMAT
m
Support Question
* Question:
Submit Question