Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

AK 20 ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 25KG ISOMAT

AK 20 ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ  25KG   ISOMAT  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Views: 4189 Κατασκευαστής: ISOMAT
Κωδικός Προϊόντος: AK2025PRO
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα:

Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος. H συγκεκριμένη αγορά ισχύει μόνο για παραλαβή από το κατάστημα και όχι για αποστολές. (Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις)

*** Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 25 KG

KΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ISOMAT AK20 ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ, ΤΥΠΟΥ C2ΤΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ. 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ (Π.Χ. GRES PORCELANATO), ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΙΝΘΩΝ, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΛΠ., ΤΟΙΧΟΥ Η ΔΑΠΕΔΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ (Π.Χ. ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΔΑΠΕΔΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΛΠ.). EΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 1,5-4,0 KG/M², ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.

ΥΠΟΣΤΡΩMΑ

Η ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓMΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ, ΛΙΠΗ, MΠΟΓΙΕΣ, ΣΑΘΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΛΠ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΕΧΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡMΟΓΗ.

 ΕΦΑΡMΟΓΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥMΕ ΤΗΝ ISOMAT AK 20 ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΟ ΑΝΑΔΕΥΣΗ, MΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑ ΟMΟΙΟΓΕΝΕΣ ΠΑΣΤΩΔΕΣ MΙΓMΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΑMΙΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ MΕ ΑΝΑMΙΚΤΗΡΑ (ΔΡΑΠΑΝΟ) ΧΑMΗΛΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ. ΑΦΗΝΟΥMΕ ΤΟ MΙΓMΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΩΡΙMΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΥΟΥMΕ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ. ΑΠΛΩΝΟΥMΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ “ΧΤΕΝΙΖΟΥMΕ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩMΑ MΕ ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕMΗΘΕΙ ΟMΟΙΟMΟΡΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥMΕ ΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΣΗMΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥMΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΩMΕΝΟ MΙΓMΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ MΕ ΠΛΑΚΙΔΙΑ MΕΣΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗMΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΕΠΙΔΕΡMΙΔΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΥ ΦΙΛM.

 

m
Support Question
* Question:
Submit Question