Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

AK22 25KG ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ISOMAT

AK 22   25KG  ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ  ISOMAT ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
Views: 1118 Κατασκευαστής: ISOMAT
Κωδικός Προϊόντος: 036AK22
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα:

Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος. H συγκεκριμένη αγορά ισχύει μόνο για παραλαβή από το κατάστημα και όχι για αποστολές. (Δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς με άτοκες δόσεις)

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 5KG, 25KG

Η ISOMAT AK 22 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (ΡΗΤΙΝΕΣ). ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΈΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΛΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Η ISOMAT AK 22 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ (Π.Χ. GRES PORCELANATO), ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΙΝΘΩΝ, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΥΑΛΟΨΗΦΙΔΩΝ ΚΛΠ., ΤΟΙΧΟΥ Η ΔΑΠΕΔΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΣΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΕΣ (Π.Χ. ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΔΑΠΕΔΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΠΙΣΙΝΕΣ, ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΛΠ.). ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
1,5-4,0 KG/M2, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΛΕΥΚΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Η ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΟΝΕΣ, ΛΙΠΗ, ΜΠΟΓΙΕΣ, ΣΑΘΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΛΠ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΕΧΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

 ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ISOMAT AK 22 ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΟ ΑΝΑΔΕΥΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΠΑΣΤΩΔΕΣ ΜΙΓΜΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΗΡΑ (ΔΡΑΠΑΝΟ) ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ. ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ “ΧΤΕΝΙΖΟΥΜΕ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΘΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ, ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟΥ ΦΙΛΜ.

m
Support Question
* Question:
Submit Question