Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

VELATURA ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟ

VELATURA  ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟ   ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
Views: 752 Κατασκευαστής: ΧΡΩΤΕΞ
Κωδικός Προϊόντος: 001VELA
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Η VELATURA ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ. ΈΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΕΠΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΡΙΠΟΛΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ VIVEWOOD ΤΗΣ VIVECHROM.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 0,75LT, 2,5LT, 5LT

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ: ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ, ΣΚΟΝΕΣ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΙΑΝΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ.  ΟΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΤΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΤΟΚΟ STOCOCRYL ΤΗΣ VIVECHROM.  Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΡΙΨΙΜΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΦΛΟΓΑ ΚΛΠ ΒΑΜΜΕΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ/Η ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ. ΥΓΡΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΩΣ 4% ΚΑΤ‘ ΟΓΚΟ ΜΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟΥ ΤΗΣ VIVECHROM.  ΑΝΑΔΕΥΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ VELATURA. ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΛΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.

m
Support Question
* Question:
Submit Question