Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

FLEX PRIMER ΑΣΤΑΡΙ ΑΚΡΥΛΙΚΟ

FLEX   PRIMER   1Kg    ΑΣΤΑΡΙ  ΑΚΡΥΛΙΚΟ     ISOMAT   ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ
Views: 724 Κατασκευαστής: ISOMAT
Κωδικός Προϊόντος: 036FP01
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Ρητινούχα υδατική διασπορά υψηλής διεισδυτικότητας, η οποία εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις σταθεροποιεί και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές υδροδιαλυτών χρωμάτων, κολλών πλακιδίων, ελαστικών κονιαμάτων, επαλειφόµενων ελαστοµερών, ακρυλικών σοβάδων κλπ. ∆ιεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση µμεταξύ αυτού και του χρώµατος, του κονιάματος κλπ., που πρόκειται να εφαρμοστεί.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ:  20 kg,  5 kg, 1 kg.

Σε συνδυασµό µε το στεγανό, ελαστικό χρώµα FLEXCOAT, αποτελεί ένα άριστο σύστηµα στεγανοποίησης και διακόσµησης τοίχων. Το FLEX-PRIMER χρησιμοποιείται και ως ετοιµόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης υδατοδιαλυτών χρωµάτων και των ακρυλικών σοβάδων MARMOCRYL σε πορώδη υποστρώματα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεµα, πλινθοδοµή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες κλπ. Σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Ακόµη χρησιμοποιείται ως αστάρι για τη σταθεροποίηση και τη μείωση της απορροφητικότητας επιφανειών από γυψοσανίδες ή μοριοσανίδες, στις ο- ποίες πρόκειται να εφαρµοστούν κόλλες πλακιδίων, το ελαστικό επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα AQUAMAT-ELASTIC ή το επαλειφόµενο ελαστοµερές στεγαστικό ISOMAT SL 17. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Υπόστρωμα: Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγµένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ.

Αναδεύουµε καλά το FLEX-PRIMER και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστροφα µε βούρτσα, ρολό ή ψεκασµό, πριν την εφαρμογή του χρώµατος.

m
Support Question
* Question:
Submit Question