Τρόποι και κόστη αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00€

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 100,00€: 4,00€

 ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ: 3,00€

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ Η/ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ Η ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ).

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ COURIER ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε ΑΠΟ 1- 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ( ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) 
 

2) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)  ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ Η/ΚΑΙ ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 9 ΚΙΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ Η ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15KG Η ΣΕ ΕΙΔΗ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΠΟΡEI ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣEI ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ COURIER ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ( 210- 96-19 006 ).

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15KG, ΜΠΟΡEI ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣEI ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ. . ( 210- 96-19 006 ).

3) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΠΛΑΤΩΝΟΣ  11-13, ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

(ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ:  06:00 – 15:00 / ΤΡΙΤΗ,ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 06:00-15:00 ΚΑΙ 17:00 -20:30 / ΣΑΒΒΑΤΟ: 06:30 – 15:00),  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

 

*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

 

 

Support Question
* Question:
Submit Question