Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ  ΟΡΟΙ  ΧΡΗΣΗΣ

H Ιστοσελίδα αυτή είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης εργαλείων, χρωμάτων και βιομηχανικών ειδών. Aποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας μας:

ΚΩΝ. Ν. ΓΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε ΜΕ ΑΦΜ: 091391639, ΔΟΥ:ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,

με έδρα ΠΛΑΤΩΝΟΣ 11-13, ΤΚ. 16777 . ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Τηλέφωνο: + 30.210.9619006 Φαξ : +30.210.9641073

 

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Για οποιαδήποτε αλλαγή στη δομή της παρούσας ιστοσελίδας, στις τιμές των προϊόντων, στη διαθεσιμότητά τους και στους όρους χρήσης, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να το πράττει μονομερώς και αναιτιολόγητα, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστοτόπου. Λόγω όμως της ιδιάζουσας φύσεως των συναλλαγών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και των εν γένει θεμάτων λειτουργίας ενός ιστότοπου (π.χ. αυξημένη ζήτηση ενός προϊόντος, διακοπή λειτουργίας κλπ) η επιχείρηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση ενημέρωση της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε αλλαγή.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρηση δεσμεύεται μόνο ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα της και μόνο σε ότι αφορά την ταυτότητά της και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο επιθυμείτε να δώσετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση ευθύνεται έναντι των πελατών για αξιώσεις αποζημίωσης που έχουν προκληθεί από την χρήση των αναφερομένων πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητά της και τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.
Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος προέρχονται από άλλους προμηθευτές, αντιπροσώπους εταιριών ή εισαγωγείς. Η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για την ακρίβεια των χαρακτηριστικών και την καταλληλότητά τους, και ως εκ τούτου δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη αστικής ή ποινικής φύσεως ούτε για αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας του (θετική ή αποθετική που μπορεί να συνίσταται ενδεικτικά σε απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π).
Η επιχείρηση αναλαμβάνει μόνο να γνωστοποιήσει την εμπορική επιχείρηση από την οποία ο χρήστης- καταναλωτής μπορεί να παραλάβει το εμπόρευμα μετά την εξόφλησή του.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης ηλεκτρονικού και οπτικού εξοπλισμού θα πραγματοποιούνται από την επιχείρηση, η οποία θα ευθύνεται, σύμφωνα με τον νόμο.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης της παρούσης ιστοσελίδας αποδέχεται ρητώς ότι δεν θα χρησιμοποιεί το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα για παράνομες ενέργειες ή με σκοπό να προκαλέσει βλάβη στην επιχείρηση ή σε τρίτο, για ηθελημένη παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, για παρενόχληση ή για οποιαδήποτε προσβολή της εμπορικής φήμης της επιχείρησης , για συλλογή και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων χρηστών και γενικά με τρόπο που δεν συνάδει με την έννοια των εξ αποστάσεως πωλήσεων.

 

 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 H Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL κατά την διάρκεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα, δεδομένου ότι μεταφέρεστε στο website της συνεργαζόμενης τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο Standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). 

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. 

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου (πληροφορίες, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, λογότυπα και γενικότερα κάθε είδους δεδομένο), το λογότυπο grantzidis.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του grantzidis.gr, προστατεύεται από την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αναπαραγωγή, πώληση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη ρητή εξουσιοδότηση του grantzidis.gr.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προυπόθεση οτι το προϊον δεν είναι χρησιμοποιημένο και η εμπορική του συσκευασία είναι κλειστή.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Στην περίπτωση που ο πελάτης λάβει ελαττωματικό προϊόν, η επιχείρηση οφείλει να το αντικαταστήσει ή να το διορθώσει χωρίς να υπάρξει για τον πελάτη καμία επιπλέον επιβάρυνση, σύμφωνα με το άρθρο 540 ΑΚ και το άρθρο 5 του ν. 2251/1994 και τις λοιπές διατάξεις προστασίας του καταναλωτή. Ωστόσο, ο πελάτης δύναται να επιστρέψει το προϊόν στην επιχείρηση και να λάβει πίσω το ποσό που κατέβαλε για την αγορά του.
Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για αποζημίωση σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει ελαττωματικό ή φθαρμένο προϊόν. Στην περίπτωση αυτή ευθύνεται η κατασκευάστρια εταιρεία ή η εταιρεία εισαγωγής ή ο αποκλειστικός προμηθευτής του εκάστοτε προϊόντος.
Η επιχείρηση υποχρεούται σε αποζημίωση μόνο αν η ζημία που προκλήθηκε στον πελάτη οφείλεται αποκλειστικά σε αμέλεια ή δόλο της ίδιας της επιχείρησης και η αποζημίωση που υποχρεούται να καταβάλει στον πελάτη καλύπτει αποκλειστικά και μόνο την ύπαρξη της θετικής ζημίας που προκλήθηκε σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης δεν δύναται να αξιώσει αποζημίωση τυχόν αποθετικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής ζημίας δεδομένης της ανυπαρξίας ευθύνης της επιχειρήσεως.

 

ΙΣΧΥΟΝ  ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις εξ αποστάσεως πωλήσεις διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.
 

Η Εταιρεία μας, κατά την εν γένει χρήση εμπορικών επικοινωνιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται τους επαγγελματικούς κανόνες που διέπουν την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και το ήθος του επαγγέλματος, το επαγγελματικό απόρρητο, την εντιμότητα προς τους πελάτες και τους συναδέλφους και τους κανόνες δεοντολογίας (αρθρ. 7 ΠΔ 131/2003).

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τα προϊόντα θα παραμείνουν σε αναμονή για 3 (τρεις) ημέρες, η κράτηση του προϊόντος δεν θα ισχύει με την παρέλευση του συγκεκριμένου ορίου.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας από την εν Ελλάδια αντιπρόσωπο εταιρία. Υποχρέωση του αγοραστή είναι να ακολουθεί τους ενδεδειγμένους τρόπους λειτουργίας και να έχει πάντοτε το αποδεικτικό αγοράς του προϊόντος (τιμολόγιο ή απόδειξη ταμειακής μηχανής). Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.

 

3 ΧΡΟΝΙΑ

2 ΧΡΟΝΙΑ

1ΧΡΟΝOΣ

6 ΜΗΝΕΣ

Τα Επαγγελματικά εργαλεία της BOSCH 
(Μπλε Σειρά) καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση. Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων από την αγορά τους στο site της BOSCH, καλύπτονται για τρία (3) έτη.
 
Τα εργαλεία DEWALT XR καλύπτονται από ενός έτους (1) εγγύηση. Εάν δηλωθούν σε διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων από την αγορά τους στο site της DEWALT καλύπτονται για τρία (3) έτη.

BOSCH  Ερασιτεχνικά (Πράσινα).


BOSCH ΚΗΠΟΥ

 
DREMEL


SKIL

EINHELL
 

MAKITA 


METABO

FLEX

FORD

RUPES

STANLEY

 

  

m
Support Question
* Question:
Submit Question