Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

ENERGY SAVE ROOF

ENERGY SAVE ROOF ΕΠΑΛΕΙΠΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Views: 881 Κατασκευαστής: KRAFT
Κωδικός Προϊόντος: 036ESR
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΡΑΤΣΕΣ.

 

ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ / ΨΥΞΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΦΙΛΜ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ Η ΠΑΓΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ Η ΑΠΟΤΟΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΡΩΓΜΩΝ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΑΦΡΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ. 

 

ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ (ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΜΠΕΤΟΝ ΚΛΠ): ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ KRAFT ECO DUR AQUA ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ 80% ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΔΥΟ ΠΑΧΙΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ KRAFT ENERGY SAVE ROOF ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 400ΜM (0,40 MM) Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 6 ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΒΑΦΗΣ.

 ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΧΟΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΑΖΑ Η ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ. Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΠΟΚΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ Η ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

ΑΡΑΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΡΑΙΩΣΗ.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΥ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 1-2 ΩΡΕΣ, ΣΕ 25ºC ΚΑΙ 50% ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ (ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΗ- ΚΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΓΡΕΣ/ΚΡΥΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ).

 ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΒΑΦΗΣ: 6 ΩΡΕΣ.

ΑΝΑΔΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

 ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5ºC ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35ºC ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 65% ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.  ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ KRAFT ENERGY SAVE ROOF ΣΕ ΘΕΡΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 30ºC ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.  ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 9LT

m
Support Question
* Question:
Submit Question