Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

GOLDEN LAC

GOLDEN  LAC   0.250Lt    ΧΡΩΜΑ
Views: 900 Κατασκευαστής: ΧΡΩΤΕΞ
Κωδικός Προϊόντος: 003GL05
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Το GOLDEN LAC είναι χρυσό βερνικόχρωμα ενός συστατικού με βάση ειδικές ρητίνες, για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιείται για το αντιδιαβρωτικό χρυσό φινίρισμα μεταλλικών υποστρωμάτων, καθώς επίσης και για τη βαφή μικροαντικειμένων από ξύλο, μάρμαρα ή γύψο μετά από κατάλληλη προετοιμασία.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΠΙΝΕΛΟ, ΠΙΣΤΟΛΙ.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ: ΣΤΕΓΝΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ: 3±1 ΩΡΕΣ. ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΩΡΕΣ.

ΑΡΑΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 5% Κ.Ο. ΜΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΧΡΩΤΕΧ.

ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ 0.25LT.

 

Οι επιφάνειες πρέπει να έχουν καθαριστεί πολύ καλά από σκουριές, λάδια, σαθρά υλικά, παλαιά χρώματα κ.λπ. Συνιστάται η εφαρμογή του GOLDEN LAC απ’ ευθείας πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες να γίνεται σε 2 διαστρώσεις και σε 1 διάστρωση αν προηγηθεί κάποιο αντισκωριακό αστάρι (REDOX, GRIDOX, PRIMETAL). Για εφαρμογή σε ξύλο προτείνονται 1-2 διαστρώσεις, με υπόστρωμα VELATURA. Όταν απαιτούνται αυξημένες αντοχές του φιλμ κατά του μαυρίσματος σε εξωτερικούς χώρους συνιστάται 1 στρώση αναραίωτου PRIMEX A-1300 (εφαρμογή με πιστόλι). Όταν απαιτείται στιλπνή επιφάνεια για εσωτερικούς χώρους συνιστάται 1 στρώση BEΡΝΙΚΙ MOBILAC (εφαρμογή με πινέλο ή πιστόλι). Μέθοδος βαφής: Πινέλο, πιστόλι. Διαλυτικό αραίωσης: Διαλυτικό Πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ. Ποσοστό αραίωσης: Για εφαρμογή με πινέλο: Δεν αραιώνεται. Για εφαρμογή με πιστόλι: Έως 5% κ.ό. [Ιξώδες βαφής: 45±5 sec (DIN 53211-70/4 mm, 23°C) ή 120±25 sec (ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 2431-96/4 mm, 23°C)]. Τα εργαλεία βαφής καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρμογή με διαλυτικό, νερό και σαπουνάδα.

Ετικέτες: GOLDEN, LAC, 0.250Lt, ΧΡΩΜΑ, ΧΡΩΤΕΞ
m
Support Question
* Question:
Submit Question