Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

MARTELEX

MARTELEX   0,75Lt    ΧΡΩΜΑ
Views: 899 Κατασκευαστής: ΧΡΩΤΕΞ
Κωδικός Προϊόντος: 003M210675
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα: Επικοινωνήστε μαζί μας για αγορά του προϊόντος.

Το MARTELEX είναι βερνικόχρωμα ειδικών ρητινών που αφήνει μια τελική επιφάνεια με εμφάνιση σφυρηλατημένου μετάλλου. Παρέχει στην επιφάνεια αντισκωριακή προστασία και διαθέτει μεγά­ λη ποικιλία αποχρώσεων. Προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και σκληρότητα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ 16 ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: ΠΙΣΤΟΛΙ.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ: ΣΤΕΓΝΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 4.5±0.5 ΩΡΕΣ. ΕΠΑΝΕΒΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24 ΩΡΕΣ.

ΑΡΑΙΩΣΗ: ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ. ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 5% Κ.Ο. ΜΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΧΡΩΤΕΧ.

ΑΠΟΔΟΣΗ: 8.5±1M²/LT ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή και να έχει καθαριστεί από σαθρά υλικά (όπως σκουριές ή υπολείμ­ ματα παλαιών χρωμάτων), σκόνη και λάδια. Για απόλυτη αντισκωριακή προστασία προτείνεται να προ­ ηγηθεί μία διάστρωση με αντισκωριακό αστάρι (REDOX, GRIDOX). Το MARTELEX εφαρμόζεται σε 1­2 διαστρώσεις. Συνιστάται να αποφεύγεται παρατεταμένη και έντονη ανάδευση. Μέθοδος βαφής: Πιστόλι. Διαλυτικό αραίωσης: Διαλυτικό Πιστολιού ΧΡΩΤΕΧ. Ποσοστό αραίωσης: Δεν αραιώνεται, ωστόσο εάν απαιτείται, μπορεί να αραιωθεί σε ποσοστό έως 5% κ.ό. (Άνοιγμα μπεκ πιστολιού: 1.5­1.8 mm, Πίεση αέρος: 2­3 atm). Το MARTELEX ART 2160 μπορεί να αραιωθεί σε ποσοστό έως 20% κ.ό. Τα εργαλεία βαφής καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρμογή με διαλυτικό, νερό και σαπουνάδα. 

Ετικέτες: MARTELEX, 75Lt, ΧΡΩΜΑ, ΧΡΩΤΕΞ
m
Support Question
* Question:
Submit Question