Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας να καθυστερήσει 2 με 3 εργάσιμες ακόμα. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά με μας

Η εταιρία μας, ΚΩΝ. Ν . ΓΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στην εμπορία χρωμάτων, εργαλείων και οικοδομικών υλικών από το 1956, με την μέγιστη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, προσφέροντας τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση και λύσεις για την κάθε σας ανάγκη.

 Σε εμάς θα βρείτε την ποικιλία χρωμάτων που αναζητάτε με την εγγύηση των μεγαλύτερων Ελληνικών και ξένων κατασκευαστών, στις καλύτερες τιμές, καθώς και εξειδικευμένα υλικά για την δόμηση/επισκευή και μόνωση του χώρου σας. Πλήρης σειρά επαγγελματικών και ερασιτεχνικών εργαλείων είναι επίσης διαθέσιμη στο κατάστημα μας.

Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρίας μας είναι άμεση εξυπηρέτηση και η σωστή ενημέρωση των πελατών μας, ώστε να γνωρίζουν τις επιλογές τους και να μπορούμε να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους.  

Λαμβάνοντας υπ’ όψην μας, τα οικονομικά δεδομένα της εποχής μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράλληλα να διατηρήσουμε υψηλό επέπεδο στην ποιότητα των προιόντων μας. 

 

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας στο Ελληνικό, στην οδό Πλάτωνος 11-13, σε έναν χώρο 1000τ.μ που θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας!

m
Support Question
* Question:
Submit Question